Advertisement

Zonguldak Cami Açılışı - Son dakika haberi: Türkiye'nin gözü Zonguldak'ta: Başkan ... / Bu eserleri daha önce hayal ederdik.

Zonguldak Cami Açılışı - Son dakika haberi: Türkiye'nin gözü Zonguldak'ta: Başkan ... / Bu eserleri daha önce hayal ederdik.. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Erdoğan, cami avlusunda seçim propagandası yaparak 2023'e hazır mıyız? dedi. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi.

Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Ak parti zonguldak milletvekili özcan ulupınar da, aynı zamanda benim köyüm olan burasına iki yıl evvel başlanan cami inşaatı kasasız belasız bitirilerek hizmete açılması bizleri gerçekten çok mutlu. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Erdoğan, cami avlusunda seçim propagandası yaparak 2023'e hazır mıyız? dedi.

Meram'da Hacı Rafet Görey Cami açıldı - Yeni Akit
Meram'da Hacı Rafet Görey Cami açıldı - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
29 nisan 2007 pazar 16:12. Ak parti zonguldak milletvekili özcan ulupınar da, aynı zamanda benim köyüm olan burasına iki yıl evvel başlanan cami inşaatı kasasız belasız bitirilerek hizmete açılması bizleri gerçekten çok mutlu. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. .kılacak, cumhurbaşkanı zonguldak programı, zonguldak'a ne zaman gelecek, uzun mehmet cami açılışı, mfa kocayusuf maske fabrikası açılış töreni ve filyos limanı açılışı ile doğalgaz işleme. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. .camiyi osmanlı geleneği olan gülsuyu ile yıkama işlemini bugün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi.

Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir.

Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Bu eserleri daha önce hayal ederdik. İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada.

Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Erdoğan, cami avlusunda seçim propagandası yaparak 2023'e hazır mıyız? dedi. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı.

Açılışı Çınar ve Akdemir yaptı!..
Açılışı Çınar ve Akdemir yaptı!.. from www.tempogazetesi.com
Artık zonguldak müjdelerin merkezi olacak. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış. İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Erdoğan, cami avlusunda seçim propagandası yaparak 2023'e hazır mıyız? dedi. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı.

Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi.

Zonguldak belediye başkanı ömer selim alan, aa muhabirine, cami inşaatını artık sonlandırdıklarını ve sabırsızlıkla 4 haziran'ı beklediklerini söyledi. .kılacak, cumhurbaşkanı zonguldak programı, zonguldak'a ne zaman gelecek, uzun mehmet cami açılışı, mfa kocayusuf maske fabrikası açılış töreni ve filyos limanı açılışı ile doğalgaz işleme. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan zonguldak'ta uzun mehmet cami'nin cami açılışı öncesinde ak parti tarafından cumhurbaşkanı ziyaret programı içeren bir video yayınlandı. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Artık zonguldak müjdelerin merkezi olacak. 29 nisan 2007 pazar 16:12.

Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki.

Beraat Kandilinde cami açılışı yapıldı
Beraat Kandilinde cami açılışı yapıldı from www.ilkha.com
Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada. Zonguldak belediye başkanı ömer selim alan, aa muhabirine, cami inşaatını artık sonlandırdıklarını ve sabırsızlıkla 4 haziran'ı beklediklerini söyledi. Bu eserleri daha önce hayal ederdik. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Cami açılışının kurdelesini kaymakam kesti. Zonguldak'ın kozlu beldesine bağlı, yahma köyünde temeli 1999 yılında atılan güvendik cami, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Artık zonguldak müjdelerin merkezi olacak.

Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Cami açılışı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet cami açılışında konuşarak bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi. Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Zonguldak cami yapımı zonguldak 100.yıl terminali'nin karşısında inşaatı devam eden zonguldak karamusalar köyü aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı.

5 kasım 2018 pazartesi 12:29 zonguldak. 5 kasım 2018 pazartesi 12:29.

Posting Komentar

0 Komentar